La Plataforma Canal Viu celebra la seva assamblea anual al Castell del Remei

Tindrà lloc dissabte amb un seguit de ponències

La Xarxa d’entitats locals de la Plataforma Canal Viu farà la seva assemblea anual aquest proper dissabte dia 3 de desembre al Castell del Remei. Una jornada que posarà sobre la taula els reptes de futur de la gran Via Verda dels Canals d’Urgell per al territori, i la protecció real de les banquetes arbrades com a element de gaudi i salut per a les persones.

En aquest sentit, l’acte comptarà amb un seguit de ponències externes que faran referència a la recuperació del patrimoni arquitectònic dels canals, a càrrec del director de la CGRCU Xavi Diaz, la xarxa fluvial de la plana de Lleida, a càrrec del director del consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana Rafel Rocaspana, el pont per a vianants per damunt de l’autovia entre Palau i Mollerussa, a càrrec de l’alcalde del Palau d’Anglesola Francesc Balcells.

A més, es parlarà també de la prova pilot d’ambientalització a la 1a séquia al seu pas per Penelles, a càrrec de l’alcalde de Penelles Eloi Bergós, els objectius de la Fundació dels Canals d’Urgell, a càrrec de la seva directora Maribel Pedrol, el calendari de natura 2023 i els materials pedagògics que se’n deriven, a càrrec del coordinador del projecte i President de la Banqueta de Juneda Francesc Gaya. Tot plegat a partir de les 9 del matí.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.