La plataforma lleidatana de l’R12 prepara un informe tècnic per avaluar les millores i inversions que requereix la línia

Imatge de la reunió de la Plataforma per a la millora de la línia Barcelona-Manresa-Lleida, celebrada el 15 de març del 2019 a la Diputació de Lleida. (Horitzontal)

  • Perelló recorda que Lleida és l’única demarcació catalana que no compta amb un servei de rodalies ferroviàries
La Plataforma per a la millora de la línia Barcelona-Manresa-Lleida, que integra ens locals i agents econòmics lleidatans per on discorre l’R12, a més de la Generalitat, ha encarregat la redacció d’un informe tècnic per avaluar l’estat d’aquesta línia ferroviària per tal de poder plantejar i reclamar les necessitats, millores i inversions que requereix. La previsió és que el document pugui estar llest cap a l’estiu. La presidenta de la diputació lleidatana, Rosa Maria Perelló, ha recordat que Lleida no compta encara amb un sistema de rodalies ferroviàries, a diferència de la resta de demarcacions catalanes.

Imatge amb tots els assistents a la reunió de la Plataforma per a la millora de la línia Barcelona-Manresa-Lleida, celebrada a la Diputació de Lleida el 15 de març del 2019. (Vertical)

A la vegada, des de la plataforma s’ha platejat la possibilitat de cercar sinergies amb la resta de territoris per on també passa l’R12.

Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.