La Policia Local de Mollerussa es reestructura davant la jubilació anticipada aquest mes de 6 dels 21 agents del cos

La Policia Local de Mollerussa es reestructura davant la jubilació anticipada aquest mes de gener de 6 dels 21 membres del cos, i d’un setè al mes d’abril. Els agents s’acullen al Real Decret 1449/2018 que va entrar en vigor el passat dia 2 i que estableix un coeficient reductor de l’edat de jubilació en favor dels policies municipals.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Mollerussa té previst aprovar en el ple ordinari d’aquest dijous un nou organigrama on es contempla com a comandaments 2 places de sergents que ocuparien els caporals Salvador Tuxans, qui assumiria les funcions de cap de la Policia Local per aquest any, i Bruno Calero. Amortitzant així, les places d’inspector, que ocupava Joan Martínez que es jubila, i la de sots cap, que no tenia propietari. Així mateix, també es preveuen 4 places de caporals, on la meitat seran ocupades per dones.

Solsona també ha explicat que les places que quedaran vacants seran cobertes en breu per agents que actualment estaven en excedència i altres agents d’altres cossos que hi accediran per promoció horitzontal. Així mateix, de cara a l’any 2020 s’espera ampliar la plantilla a 22 agents.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.