La Policia Local de Mollerussa intensificarà a partir de demà el control a les zones de la Serra i la Banqueta

FOTO CONTROL QUIM RAFEL

Foto: Quim Rafel

La Policia Local intensificarà el dispositiu de control itinerant per les rutes saludables de la ciutat com són el Parc de la Serra i la Banqueta del Canal fins al Salt del Duran a partir d’aquest cap de setmana davant el decret de l’Estat que permet la sortida controlada de la població per practicar esport. L’objectiu és proporcionar a la ciutadania la informació necessària perquè respectin les franges horàries establertes i les mesures de prevenció recomanades.

Així mateix, la brigada municipal procedirà a tancar el parc de patins i també la pista per a la pràctica poliesportiva que hi ha en la zona propera a la rotonda d’Europa davant les indicacions dictades pel decret estatal. L’Ajuntament també ha col·locat, a petició dels centres residencials, una tanca interior per facilitar les distàncies de seguretat entre els residents i els familiars que els vulguin anar a visitat sense posar-los en risc.

Són les actuacions més immediates que s’han exposat  avui en la reunió periòdica del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, que té lloc cada dilluns, dimecres i divendres. La reunió també ha servit per actualitzar les dades mèdiques oficials de manera que a hores d’ara hi ha registrats 38 casos de persones positives, dues d’elles aïllades en un centre residencial de la ciutat. També cal destacar que es manté en 7 les persones que han perdut la vida a causa del virus mentre que ja són 8 les persones que han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de Mollerussa.

Quant a les actuacions dutes a terme per Policia Local,  des de dimecres s’han aixecat 11 actes per no respectar el decret de confinament, un increment motivat pel fet que 4 s’han aixecat al mateix grup de persones. També continuen augmentant les queixes per sorolls en comunitats de veïnatge i, segons la Policia Local, aquesta setmana s’ha hagut d’actuar per aquest motiu en 10 casos, 4 des de dimecres.

Pel que fa al servei Ajude(M)ollerussa (676 289 571), ha rebut fins ara 474 trucades, que han derivat en 457 accions directes que han dut a terme les 54 persones voluntàries que hi col·laboren.  Així mateix, també s’han dut a terme 632 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.