La primera Cursa de Sant Blai del Palau d’Anglesola s’estrenarà amb 300 inscrits

Un instant de la presentació de la cursa a la Diputació de Lleida.

La primera Cursa de Sant Blai del Palau d’Anglesola, una nova prova que se celebrarà diumenge 31 de gener, ja compta amb 300 inscrits. L’èxit de participació ha portat els organitzadors a ampliar el nombre d’inscripcions en 100 places més. La cursa, que inaugura l’any esportiu a la comarca del Pla d’Urgell, coincideix amb el patró de les festes d’hivern del poble, Sant Blai.

La cursa està organitzada per l’Ajuntament del Palau d’Anglesola i el Club Esportiu del Palau d’Anglesola i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida a través de la marca “Ara Lleida”. Rep el nom de “La més plana que has fet mai” ja que el circuit té molt poc desnivell i permet als corredors aconseguir la seva millor marca personal. Els participants recorreran 10 quilòmetres pels carrers i camins del Palau d’Anglesola (concretament 4km sobre asfalt pel nucli urbà i un 6 km pels camins de terra  al costat del canal d’Urgell).

Els organitzadors esperen en els propers anys poder ampliar aquesta cursa amb altres modalitats,  com una cursa de 5 quilòmetres. Així mateix, l’alcaldessa d’El Palau, Montserrat Messegé ha agraït la gran tasca de la setantena de voluntaris del municipi que aquests dies col·laboren amb el consistori i la regidoria d’esports per poder aconseguir l’èxit de la cursa.

Finalment, el vicepresident de la Diputació, Gerard Sabarich, ha destacat el paper dinamitzador d’aquests esdeveniments esportius “Realment hem de destacar tot el que gira al voltant de les curses, donant a conèixer els nostres pobles i posant en valor la importància de la pràctica de l’esport entre els infants, el fer salut, l’associacionisme i el voluntariat de la gent”.

Sabarich ha afegit que aquesta és una de les primeres curses del calendari del 2016 i que la Diputació de Lleida ajuda els pobles en tot allò que comporti un benefici pel territori i per la seva promoció turística.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.