La primera edició de Fira Events, ajornada al 2016 amb l’objectiu de definir millor el format de participació del comerç

Fira de Mollerussa ha decidit ajornar fins l’any que ve la Fira Events, prevista inicialment per aquest cap de setmana. D’aquesta manera, el calendari de tardor, que es va iniciar al setembre amb Expoclàssic, s’ha vist alterat i es redefinirà de cara al 2016 amb la idea que aquest nou certamen, que pretén promocionar el comerç amb un format de saló innovador, es pugui dur a terme a principis d’octubre.

El fet que la Fira Events es vulgui fer amb espais de venda diferents als estands convencionals, fa que s’hagi d’articular d’una forma més precisa la proposta de participació dels comerços que hi puguin estar interessats en ser presents en aquest certamen, diferent perquè es farà de nit i on la interacció amb el públic és un dels aspectes fonamentals.

Per aquest motiu s’han establert diferents equips de treball, entre els quals hi ha dos gabinets externs, un de Barcelona i un d’Igualada, amb el que es busca acabar de definir el format de la nova fira. D’aquesta manera, Autotardor passarà a ser el proper certamen que tindrà lloc a Mollerussa, del 23 al 25 d’octubre i el primer cap de setmana de novembre es durà a terme la Lan Party, que de cara a l’any que ve mantindrà aquesta data per no coincidir amb la trobada Game Week que es fa a principis d’octubre a Madrid.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.