La primera Marxa de l’Anell de Vila-sana aplega unes 150 persones

Algunes de les participants a la marxa. FOTO: Ajuntament de Vila-sana.

Algunes de les participants a la marxa. FOTO: Ajuntament de Vila-sana.

 

La Marxa de l’Anell, que ha dut a terme aquest diumenge la seva primera edició, arrenca amb bones sensacions gràcies a la convocatòria d’unes 150 persones que han volgut participar en aquesta iniciativa que té l’horari en l’albada com un dels seus trets diferencials. La procedència dels participants ha estat majoritàriament de diversos punts de la demarcació de Lleida. Tot i això, també destaquen persones arribades de terres tarragonines i barcelonines que, segons l’organització, “han aprofitat aquest moment màgic del dia per fer esport tot descobrint els encants del terme municipal de Vila-sana”.

S’ha habilitat una sortida lliure de 6.30 fins a les 8.30 h que ha permès a molts participants experimentar la sensació de caminar tot just quan surt el sol. La Marxa de l’Anell, amb dos recorreguts circulars de 10 i 20 km, han transcorregut per camins de terra del terme municipal de Vila-sana, tot seguint la ruta de l’Anell, una ruta inaugurada fa dos anys per l’Ajuntament d’aquesta localitat.

La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Vila-sana i Boira Experience, té per objectiu posar en relleu el potencial turístic i paisatgístic del municipi de Vila-sana, l’Estany d’Ivars i Vila-sana i tot el seu entorn. Al final de la Marxa, tots els participants han pogut esmorzar amb un entrepà de llonganissa o formatge al Parc del Plataner i també s’han pogut remullar a les piscines municipals de Vila-sana.

Tot i les altes temperatures, que han anat augmentant al llarg del matí, tant l’organització com els participants s’han mostrat satisfets amb aquesta primera edició de la Marxa de l’Anell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.