La reforma del centre de Mollerussa té un cost final de 2,6 milions d’euros

L’Ajuntament de Mollerussa portarà a l’aprovació del Ple extraordinari d’aquest dijous l’expedient de modificació del projecte d’urbanització de la Vila-closa referent a les places i carrers del centre de la ciutat. L’expedient tanca en 2,6 milions d’euros el cost final d’aquestes obres, el projecte de les quals havia contemplat un pressupost inicial de 2,4 milions d’euros.

Això suposa un increment del 7%, el qual correspon a obres addicionals inicialment no previstes per tal de prestar nous serveis al conjunt de la població així com successos al llarg dels treballs que no eren possible preveure amb anterioritat. Tanmateix, aquesta diferència en el cost serà assumida en la seva totalitat pel mateix consistori mollerussenc.

Cal afegir que es tracta d’obres no imputables a les empreses adjudicatàries perquè el projecte inicial ja no les contemplava i s’han afegit a posteriori per millorar el conjunt de l’obra.

Un altre dels punts de l’ordre del dia del Ple serà ratificar l’acord d’ampliació del termini per adherir-se als ajuts de rehabilitació d’immobles inclosos dins el Pla de Barris fins a finals d’aquest mes.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.