La residència Jardins Castelló es presenta en societat

Més de 500 persones han assistit a l’acte de presentació al Teatre L’Amistat d’un equipament que preveu obrir la primavera del 2025

Catorze mesos després de la col·locació de la primera pedra, la residència Jardins Castelló s’ha presentat en societat davant de més de mig miler de persones que han omplert el Teatre L’Amistat. Un projecte que desperta un gran interès per a la ciutadania a causa del dèficit de places residencials a Mollerussa i que preveu obrir les portes la primavera de l’any vinent.

Jardins Castelló comptarà amb una superfície total de més de 9.000 m² dividits en 4 plantes on en cadascuna hi haurà dues unitats de convivència per a 18 residents. El projecte ha estat finançat per un grup d’empresaris de la ciutat i la comarca amb la voluntat de crear un model d’atenció individualitzada.

L’equipament oferirà 144 places residencials per a gent gran i 30 places de centre de dia. Així mateix, la societat vol demanar places públiques per a la residència, avui dia la ciutat només en disposa de 30 a la residència de Cal Jaques.

Quan falta any per l’obertura, l’empresa afirma que actualment ja ha rebut 50 candidatures per ocupar els 75 llocs de treball que generarà i una vintena de persones s’han interessat en les places residencials.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.