La rifa de Nadal deixa 18 MEUR a Mollerussa

L’Estanc Saló de Mollerussa, ubicat al carrer Jacint Verdaguer de la capital del Pla d’Urgell ha venut 36 sèries del 3r premi de la Rifa de Nadal amb el número 00750 que han suposat un premi total de 18 MEUR. Minuts després que sortís el número afortunat, l’estanc presentava aquest aspecte, molts curiosos per saber quins eren els afortunats però l’establiment estava tancat ja que el seu propietari era a collir bolets tal i com a confirmat a la seva arribada. Josep Saló propietari de l’estanc ha confirmat que les 360 butlletes del 3r premi les va adquirir un mateix comprador fa aproximadament 15 dies. Saló ha explicat que l’afortunat és un veí de Mollerussa d’una seixantena d’anys, client habitual de l’establiment tot i que no ha desvetllat la seva identitat.

Saló ha explicat que el número, despatxat per seu electrònica, era un pressentiment del comprador al que ja havia jugat en anterioritat.

Val a dir que no és la primera vegada que aquest establiment del Pla d’Urgell reparteix un premi important a la Loteria, al 2014 l’estanc saló ja va repartir part d’un tercer premi dels sortejos especials de gener.

A Catalunya el 3r premi de la Rifa de Nadal també ha tocat a Ripoll, Sort, Barcelona, Esparreguera, Torelló, Arenys de Mar i Terrassa.


Informa: Miki Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.