La rua de Carnaval de Mollerussa no passarà pel centre i recupera la volta a l’avinguda del Canal el pròxim 2 de març

Mollerussa es disfressarà el pròxim dissabte 2 de març amb la celebració de la festa de Carnaval que enguany modificarà l’itinerari de la Rua, la qual recuperarà la volta per l’avinguda del Canal i no passarà per les places del centre de la ciutat. Tot i això, mantindrà tant el recorregut curt com el llarg.

També com a novetat d’enguany, el concurs de carrosses i comparses comptarà amb un jurat independent format per representants d’entitats del municipi que no participin al certamen. Aquests valoraran l’originalitat de les disfresses, la complexitat de la seva elaboració i l’animació dels membres de la comparsa, els elements que formen les tres categories de premis establertes, cada una de les quals tindrà dues recompenses, una de 150 euros i l’altra de 50 euros.

Un cop finalitzi la rua tindrà lloc la festa pels infants al pavelló del 125è Aniversari. Posteriorment, el pavelló Pla d’Urgell acollirà el tradicional Sopar de Carnaval, lloc on es posarà punt final a la jornada amb el ball de fi de festa a càrrec de “Versió Impossible” i una sessió de discjòquei.

Cal afegir que el termini d’inscripció per inscriure la carrossa a la rua o apuntar-se al sopar és el dia 28 de febrer, un sopar que comptarà amb una pantalla gegant adreçada a tothom qui vulgui seguir el partit entre el Madrid i el Barça que tindrà lloc el mateix dia.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.