La sala multisensorial de l’ACUDAM incrementa prop d’un 30 per cent els seus usos

Les columnes de bombolles, que canvien de color, serveixen d’estímul visual, però també auditiu i tàctil. Aquesta és una part de la teràpia que regularment fan els usuaris de l’ACUDAM a la seva sala multisensorial. Un equipament que va obrir el 2009 i que en els darrers mesos ha vist, per primer cop, incrementar fins gairebé un 30 per cent els seus usos. Una pujada que ha estat possible gràcies a la formació de més professionals que treballen a l’entitat.

La sala està destinada a persones amb pluridiscapacitat, a més de les que pateixen malalties greus, problemes de cor o autisme. Els recursos tecnològics són un aliat per a les teràpies que s’hi fan. Les teràpies d’estimulació que es duen a terme a la sala es combinen amb d’altres tipus d’exercicis per a les persones amb mobilitat reduïda.

La sala multisensorial de l’ACUDAM acull, de mitjana, 132 sessions cada mes. A banda dels usuaris de l’entitat, també en fan ús els de l’Escola Siloé o els de la Cooperativa l’Olivera de Vallbona de les Monges, entre d’altres.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.