La Salle Mollerussa oferta estudis universitaris en línia d’informàtica i disseny multimèdia gràcies a un acord amb UOLS

La Salle Mollerussa ha arribat a un acord de col·laboració amb la Universitat Oberta La Salle d’Andorra per donar continuïtat als estudis de les branques d’informàtica i disseny multimèdia, dels quals s’imparteixen cicles formatius de grau superior a la ciutat. D’aquesta manera, el centre ofereix, a les persones interessades, un servei d’acompanyament per ajudar-los a fer el pas del model de classes presencials a l’on-line.

Els estudis de Bàtxelor de La Salle són de caràcter oficial, ja que estan reconeguts dins l’Espai Europeu d’Educació Superior. La seva durada és de 180 crèdits, és a dir, tres anys acadèmics. Tot i això, aquells que cursin o hagin acabat un dels cicles formatius afins als estudis universitaris podran demanar un reconeixement de fins a 60 crèdits.

A banda de la col·laboració amb La Salle Mollerussa, el programa de la Universitat Oberta La Salle d’Andorra també està disponible per aquelles persones que disposin dels requisits necessaris per cursar estudis universitaris. Està previst que les classes s’iniciïn el proper 3 d’octubre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.