La segona edició del No Surrender Festival confirma assistents d’Itàlia, Alemanya i França

La segona edició del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig comença a escalfar motors i a tres mesos vista ja compta amb participants inscrits de països com Itàlia, Alemanya i França.

Segons l’impulsor del No Surrender Festival, Josep Maria Pons, les inscripcions de músics per a la segona edició del festival van a bon ritme i les ”sensacions són bones”. Ja hi ha unes 200 persones apuntades i un 60% d’aquestes són noves, és a dir que no hi van anar l’any passat, per la qual cosa els fa pensar que se superaran de llarg les xifres del 2017.

‘Badlands’ és el tema escollit per a ser interpretat enguany al camp de futbol del municipi el proper 30 de juny i recentment s’acaba de publicar la partitura de la cançó a la pàgina web del festival per tal que tot aquell qui la vulgui tocar o cantar pugui començar a assajar amb el seu instrument. En aquest sentit, s’ha fet una crida a escoles de música d’arreu de Catalunya a participar-hi.

El No Surrender Festival començarà el dia 29 de juny amb actuacions musicals de diversos grups entre els quals destaquen Blood Brothers, considerats un dels millors grups de versions de Bruce Springsteen del món. Dissabte 30 de juny serà el dia de la interpretació i gravació de la cançó. Les portes s’obriran a les 7 del matí i després d’assajar, a primera hora de la tarda es gravarà per pistes del tema ‘Badlands’. A les set de la tarda es farà l’actuació conjunta de tots els músics i per acabar s’interpretarà novament el No Surrender, que es tornarà a gravar. El festival es clourà de matinada amb més actuacions musicals de grups com Bruce Cat, Suspicious Band, George Mileson i Tremendos.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.