La sostenibilitat, eix de debat a les Jornades Tècniques de la Fira de Sant Josep

Fira de Mollerussa ja té definit el programa de les Jornades Tècniques que es portaran a terme en el marc de la 148a Fira de Sant Josep, del 19 al 22 de març. La 41a convocatòria d’aquestes sessions formatives presenta fins a 16 jornades, tres més que el 2019, quan hi van participar un total de 1.400 persones. Una xifra que l’ens firal vol mantenir o superar enguany amb la sostenibilitat com a eix de debat de les sessions.

Pel que fa al conjunt de les sessions que es realitzaran durant la fira destaca com a novetat la taula rodona del dia 19 El futur de l’aigua, organitzada conjuntament amb una associació de professionals de diverses disciplines. El mateix dia també se celebrarà el 5è Aplec de Joves del camp amb el títol Alimentem el nostre projecte professional: quins ingredients et falten?.

El president de la fira i alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha posat en valor les jornades com a complement de la part expositiva del certamen, així com a punt de trobada del sector i també de professionalitat amb l’aportació de novetats i tertúlia. A més, segons Solsona, les jornades serveixen per “descentralitzar” la Fira de Sant Josep més enllà dels pavellons firals, ja que se celebren en espais com la Casa Canal o el Teatre L’Amistat.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.