La UdL s’incorpora a la 40a edició de les jornades tècniques de la Fira de Sant Josep de Mollerussa

Les Jornades Tècniques de la Fira de Sant Josep de Mollerussa compleixen enguany 40 edicions, i ho fan amb un programa format per 13 activitats que abordaran les últimes innovacions del sector agrari.

Enguany, la 18a Borsa Interpirinenca de Cereals, trobada referent a la fira, se celebrarà el dia 15 de març. Una cita que any rere any aplega vora 400 operadors amb una participació destacada de països d’arreu del món. Abans però, la XVIII Jornada tècnica intercomarcal sobre el panís obrirà la programació el dia 7 de març abordant les noves tecnologies en la sembra, o problemàtiques com l’aranya.

La novetat de la present edició arribarà el dissabte dia 16 amb la sessió La ramaderia porcina 4.0: la ramaderia sostenible del segle XXI, una jornada organitzada per la Universitat de Lleida (UdL), que enguany se suma al programa tècnic de la Fira de Sant Josep.

El 4t Aplec de joves del camp es realitzarà el dilluns dia 18. Enguany porta per títol Som imprescindibles. Encara no t’ho creus? i es té previst que hi assisteixi la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà. Per altra banda, el programa també inclou diferents concursos com el de Carretilles d’Elevació. Tot plegat, situa a Mollerussa com un punt de trobada referencial pel sector.

Cal afegir que 1.300 professionals van participar l’any passat en les jornades tècniques del certamen referencial de Fira de Mollerussa.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.