La UGT-FICA de Lleida posa en relleu el model industrial i agroalimentari del Pla d’Urgell

La UGT-FICA de les Terres de Lleida ha posat en relleu a Mollerussa el model industrial i agroalimentari del Pla d’Urgell. El secretari general de la federació d’indústries agroalimentàries del sindicat, Xavier Perelló, ha destacat que és un model empresarial que voldrien implantar en altres zones de Lleida per “l’arrelament” que demostren les empreses amb la comarca així com per l’oferta de feina “de qualitat” que presenten.

Perelló ho ha dit en el marc de la taula rodona que l’UGT Lleida ha organitzat per abordar el ‘Present i futur de la industrialització al Pla d’Urgell’, on hi han participat representants de les empreses més rellevants de la comarca. El secretari ha afegit que s’ha decidit realitzar la trobada a Mollerussa per “descentralitzar” el sindicat i donar veu a les empreses del territori.

A l’acte també hi ha assistit l’alcalde de la capital, Marc Solsona. El batlle ha dit que “és bon senyal” que l’UGT l’hagi triat Mollerussa per dur a terme la trobada i ha manifestat que la ciutat té “un teixit industrial potent i en creixement”. Tanmateix, també ha reivindicat que el sector empresarial hauria d’unir esforços de cara al futur.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.