La UNESCO reconeix el projecte educatiu de l’Escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa

L’Escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa ja forma part de la llista de centres educatius associats a la UNESCO. L’organisme ha volgut valorar el projecte educatiu de l’escola mollerussenca en defensa i ensenyament del patrimoni local, especialment en l’apartat arquitectònic, i també del medi natural.

Per aquest motiu, el centre ha inaugurat aquest divendres una placa que els acredita com a membres d’aquesta xarxa d’escoles associades, la qual, facilitarà als alumnes de l’escola conèixer els diferents projectes educatius que es porten a terme fora del municipi.

Cal destacar, que l’Escola Mestre Ignasi Peraire és el cinquè centre educatiu lleidatà que s’associa a la Unesco, després dels col·legis Joc de la Bola, Lestonnac, Pràctiques II,  i l’institut Ronda, tots ells de la ciutat de Lleida.

El centre, que també ha sigut reconegut com a escola verda, duu a terme un programa d’apadrinament de monuments en la ciutat entre els quals hi ha el Trenquet i els monuments a la Sardana i a la Senyera.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.