La Vermelleta de Creu Roja entrega 200 joguines als infants de la comarca

Un any més amb les festes de Nadal, torna La Vermelleta, una figura que va néixer ara fa 4 anys a Creu Roja i que aquest any s’ha encarregat de repartir joguines fins a 170 nens i nenes amb risc d’exclusió social de la comarca del Pla d’Urgell que ho viuen d’una manera molt especial.

Aquesta acció és possible gràcies a les donacions que arriben a l’entitat a través de diverses campanyes que es duen a terme al llarg de l’any com la Gran Recollida de Joguines que permet a la ciutadania fer un donatiu o aportar joguines noves per tal que La Vermelleta pugui rebre amb il·lusió a tots els infants que podran gaudir d’un regal durant aquestes festes.

Tot i això el nombre d’infants que han visitat La Vermelleta enguany ha estat menor respecte altres anys gràcies a la renda garantida, una ajuda a través de la qual s’asseguren els mínims d’una vida digna a les famílies que es troben en situació de pobresa.

Cal recordar, que gràcies a aquesta campanya, en els darrers anys entre 200 i 300 infants han pogut estrenar una joguina nova per les festes de Nadal.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.