La Village Escape del Palau d’Anglesola aplega fins a divuit grups participants

"La Clau del Palau". Village scape al Palau d'Anglesola. Dijous, 13 d'agost de 2020

La recerca de la Clau del Palau, un joc de pistes organitzat pels nois i noies del Camp de Treball del municipi, va celebrar-se el passat dijous dia 13 amb èxit de participació. Fins a divuit grups de persones van participar en aquesta iniciativa que sorgeix després d’una sèrie d’entrevistes realitzades a una dotzena de veïns del poble.

El resultat ha estat un passeig pels principals monuments i punts singulars del Palau d’Anglesola. En aquests espais, i partir d’un codi QR, els participants han pogut trobar la informació del monument, també alguna anècdota i un codi. Al final del joc, desxifrant els codis, es podia obrir el cadenat que tenia la resposta del joc: “la clau del Palau ets tu”.
camp (2)

El camp de treball ha complert de dinamisme el poble durant els quinze dies. A més a més del joc, els joves d’arreu de Catalunya han col·locat rajoles del camí ignasià al tram urbà d’aquest itinerari, han desbrossat i netejat part de la banqueta del canal d’Urgell i han realitzat jocs i dinàmiques de cohesió i de sensibilització en diverses temes. Han gaudit de l’experiència de poble, recorrent els carrers, prenent la fresca, banyant-se a les piscines, conversant amb els veïns, jugant amb els infants del Casal d’Estiu i els adolescents de JOVA, entrevistant entitats i fins i tot han tingut experiències vinculades a l’agricultura, com pujar a un tractor o collir pomes al tros.

Així mateix, aquest dissabte els quinze membres han marxat molt satisfets de la vivència. I pels palauanglesolins aquest primer camp de treball acollit a la vila, a banda d’omplir de vitalitat l’estiu i de deixar una banqueta neta i el camí ignasià ben senyalitzat, els ajuda a valorar el patrimoni i la cultura i el paisatge que disposen.

El camp ha estat organitzat per Joventut de la Generalitat de Catalunya, gestionat per la cooperativa de lleure Quàlia i ha comptat amb la col·laboració amb Ajuntament del Palau d’Anglesola.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.