La “volta al món”, explicada en un blog per una mollerussenca

Fotografiar paisatges, com ara una posta de sol vista des del Parc de la Serra, és una de les aficions de l’Andrea. Està a punt de complir els 30 anys, és tecnòloga alimentària i acaba de fer realitat un dels seus somnis. De fet, la fotografia d’avui il·lustra la darrera parada del seu viatge per una desena de països d’arreu del món. Un recorregut que va iniciar el 28 de novembre de l’any passat a Sri Lanka i que els seus seguidors han pogut seguir a través del blog “Molle per lo món”.

Apassionada pel món del vi, ha estat molt present durant el viatge, sobretot a Austràlia. Uns coneixements i contactes que li agradaria aprofitar per treballar en un futur en el món de l’exportació del vi. La millora de l’anglès i la inquietud per conèixer altres territoris i cultures, per terra, mar i aire, l’han motivat a fer un viatge que també ha tingut com a parades els Estats Units, Mèxic i Cuba.

Un cop tornada a casa, ja pensa en fer un nou viatge, tot i que no té intencions de repetir la volta al món. Això sí, està satisfeta de com ha anat i de l’experiència viscuda.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.