La XX Jornada Intercomarcal sobre el cultiu del panís buscarà solucions a la problemàtica de l’aranya roja

Se celebrarà el 10 de març en format virtual i donarà el tret de sortida a les jornades tècniques de la Fira de Sant Josep prevista per al juny

Fira de Mollerussa, l’IRTA i el Departament d’Agricultura coorganitzen el pròxim 10 de març la XX Jornada Intercomarcal sobre el cultiu del Panís, conreu que és referent a terres lleidatanes i el tercer amb més extensió a Catalunya. Enguany la trobada agrícola serà en format virtual i donarà el tret de sortida a les jornades tècniques de la 148a Fira de Sant Josep de Mollerussa, prevista per a principis de juny.

La jornada analitzarà diferents problemàtiques que dificulten el cultiu del panís, especialment l’aranya roja, que afecta a totes les varietats d’aquesta planta i la seva presència es podria incrementar durant els pròxims anys amb l’augment de les temperatures.

Afegir que la cita preveu incrementar el seu nombre d’inscrits respecte a l’any passat després que en altres jornades agrícoles que han canviat també el format presencial pel telemàtic s’hagi disparat el nombre de participants, el 46% dels quals han estat dones.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.