L’activitat agrícola i el patrimoni dels paisatges, potencial turístic per als touroperadors europeus

Sis touroperadors provinents d’Alemanya, Bèlgica, Espanya, Holanda, Portugal i Suècia han pogut gaudir aquest dijous, coincidint amb el dia internacional del turisme, d’una experiència sensorial al Parc de les Olors de Linyola. Allà han conegut els efectes beneficiosos que tenen plantes autòctones com el romaní i també han fet tallers relacionats amb la terra i l’olfacte on la camamilla, pròpia d’aquesta zona, ha estat una de les protagonistes. Aquesta activitat ha estat una de les que més ha impressionat a l’empresària turística, Dorte Weykonath-Grimm, que prové d’Alemanya.

El bateix de tractor ha estat un altre dels elements que els ha deixat més encuriosits, pel que els permet experimentar de primera mà com és desenvolupa l’activitat agrícola. Un dels que ho ha provat ha estat Miguel Gómez, touroperador vingut des de Lisboa.

Tant la tardor com la primavera són dos de les estacions on aquest tipus de turisme hi pot tenir més èxit, complementant-se durant la resta de l’any amb els atractius principals de Catalunya, com ara Barcelona, el Pirineu i el turisme de sol i platja. Així els ho ha transmès l’alcalde de Linyola, Àlex Mases, que ha fet d’amfitrió durant la jornada.

Un dels punts que es vol promocionar turísticament al municipi és l’església i el campanar de Santa Maria, del segle XVI. En aquest sentit, hi destaquen les vistes privilegiades de la comarca del Pla d’Urgell, que es poden observar des d’una altura d’uns 30 metres.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.