L’actriu Sílvia Bel presentarà la gala del 50è Concurs Nacional de Vestits de Paper

Un instant de la gala del Concurs Nacional de Vestits de Paper del 2014.

L’actriu barcelonina Sílvia Bel Busquet presentarà el Concurs Nacional de Vestits de Paper que enguany arriba a la seva 50a edició. La gala tindrà lloc el proper dia 12 de desembre a les 10 de la nit al Teatre L’Amistat de Mollerussa.

Bel, que és actriu tant de teatre com de cinema i televisió, va ser guardonada l’any 2005 amb el premi de la crítica Serra d’Or a la Millor Aportació teatral de l’any per la seva interpretació a l’espectacle teatral “La Xarxa”, de J. Brossa. En televisió, ha protagonitzat sèries com “Infidels”, “Ventdelpla”, o “El Cor de la Ciutat”. L’any 2007 va ser la Colometa de la Plaça del Diamant.

També ha col·laborat amb músics com Lluís Llach i Jordi Savall en diferents concerts poeticomusicals. L’any 2012 va rebre el Premi Memorial Margarida Xirgu a la interpretació femenina més rellevant de la temporada teatral barcelonina.

D’altra banda, un personatge tret de l’òpera de la Flauta Màgica de Mozart servirà enguany com a inspiració per a un participant al concurs, segons s’observa a les butlletes de participació que està rebent l’Ajuntament. El vestit en concret vol representar la nit i l’ elegància a través d’un vestuari inspirant en la Itàlia del  segle XV.

Segons la fitxa tècnica la model que lluirà el vestit és una model professional que ha desfilat  a les passarel·les de Barcelona, Madrid, París o Nova York.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.