L’Àgora, projecte estrella d’ERC Mollerussa per optar a l’alcaldia

D6dcAVJWAAElJJl

  • El grup republicà de Mollerussa ha presentat aquest dilluns a la tarda L’Àgora, el seu projecte estrella per optar a l’alcaldia del municipi que inclou la construcció d’un edifici multifuncional adreçat a l’educació dels joves, i també el d’un hotel d’entitats

La candidatura d’Esquerra Republicana de Mollerussa, encapçalada per Engelbert Montalà, projecta un pla de millora urbana amb l’adequació i construcció d’un edifici multifuncional que acolliria l’escola de música, l’escola d’adults i diversos serveis educatius més, el qual seria annex a una residència per a joves. Aquest complex d’instal·lacions es complementaria amb un edifici al servei de les activitats de les entitats locals amb 100 places d’aparcament. Així ho ha anunciat el candidat Montalà, acompanyat de Letícia Carné, número dos de la llista republicana per a les municipals que tindran lloc el pròxim 26 de maig, durant la presentació del projecte estrella que s’ha dut a terme a l’exterior de l’Escola de Música del municipi.

L’Àgora (1)_page-0004


L’Àgora (1)_page-0005

Tot plegat ocuparia una superfície total de 4.544 m² i s’estendria des de l’edifici Sant Jordi al llarg de l’avinguda del Canal. Del total d’espai, 2.360 m² serien per les edificacions, 2.014 m² de zona verda, i la resta per espais d’aparcament. Amb aquesta operació, ERC pretendria canalitzar el volum d’estudiants i alhora generar un espai de futur i a benefici de la ciutat.

D6db__MWkAEGQIn

Així mateix, ERC també ha aprofitat la presentació per detallar el contingut del programa electoral del partit per aquests comicis. Val a dir que en les darreres eleccions municipals celebrades l’any 2015, ERC va aconseguir 3 regidors al consistori mollerussenc.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.