L’Agro-Llobera Palau Night Run serà la primera cursa presencial de la Lliga Ponent Híbrida

Tindrà lloc el 3 de juliol en horari nocturn, sobre un recorregut únic de 10 kilòmetres i amb un límit de places situat entre les 250-300

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha organitzat, pel dissabte 3 de juliol a les 21.30 hores, la que ara per ara està previst que sigui la primera cursa presencial de la Lliga Ponent Híbrida, que fins al moment només havia celebrat curses virtuals.

Es tracta de l’Agro-Llobera Palau Night Run by Cursa de Sant Blai, que es desenvoluparà en horari vespertí sobre una distància única de 10 kilòmetres resultant de donar tres voltes a un circuit 100% d’asfalt i totalment pla ubicat al Polígon industrial del Palau d’Anglesola.

Les inscripcions es podran fer al web d’Iter5 (www.iter5.cat) del 22 de maig al 30 de juny, i en principi estan limitades a un màxim de 250-300 participants. Els inscrits rebran com a obsequi a escollir una samarreta de màniga curta Tuga Unisex o una samarreta de tires de dona. El disseny de colors és el mateix que la dessuadora de la 5a Cursa de Sant Blai.

La cursa es desenvoluparà seguint la normativa Covid aplicable en el moment de la seva celebració. Podeu trobar més informació a https://www.cursadesantblai.cat/.

Una lliga per a curses presencials i virtuals

La Lliga Ponent Híbrida és una proposta d’Iter5 consistent en aglutinar totes les curses independentment de les circumstàncies generals o particulars de cadascuna, i amb independència també de que les curses es puguin celebrar en format presencial o virtual en funció de l’evolució de la pandèmia.

Es regularà pel mateix reglament que la Lliga Ponent convencional, de manera que donarà lloc a una classificació final i a uns guanyadors per categories. Per participar en una cursa, no serà imprescindible disposar de xip groc, sinó que només serà necessari haver formalitzat la inscripció a través del formulari corresponent que Iter5 penjarà a la seva web (www.iter5.cat). Això sí, només puntuaran per a la Lliga els corredors i les corredores que disposin de xip groc.

A efectes de puntuació també cal dir que puntuaran el mateix les curses presencials que les virtuals. En el cas de les presencials, aquestes es regiran íntegrament pel reglament de la Lliga Ponent convencional, mentre que en el cas de les curses virtuals, l’organització establirà un període de dies entre els quals s’acceptaran resultats, de manera que els participants hauran de córrer la distància en la que s’han inscrit (5 km, 10 km o mitja marató) i, en funció d’allò que determini l’organització, podran córrer un recorregut fix o un de lliure.

Els temps es registraran a través de l’aplicació Run Live 13/5. Aquesta app publica el resultat en directe al núvol, permetent que es pugui consultar instantàniament la classificació només trepitjar la meta. Si el corredor opta per córrer sense el mòbil, també tindrà la possibilitat de pujar el GPX del seu rellotge amb posterioritat per tal de sortir a la classificació.

Com en la Lliga Ponent clàssica, es començarà l’1 de gener del 2021 i s’acabarà el 31 de desembre del 2021. Formaran part de la Lliga Ponent Híbrida totes aquelles curses que desitgin integrar-se en el projecte.
Podeu consultar el reglament de la Lliga Ponent Híbrida a: http://www.lligaponent.cat/.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.