L’Agrupació Sardanista de Mollerussa celebra el 75è aniversari

Durant el concert de celebració també es va presentar el llibre ‘Presenta, passat i futur. 75 anys de l’agrupació’

Aquesta és la sardana commemorativa dels 75 anys l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, una sardana titulada Camins, composta especialment per l’ocasió per Jordi Castellà i que va ser un dels moments àlgids de l’acte commemoratiu del 75è aniversari de l’agrupació que es va realitzar al Teatre l’Amistat el passat diumenge al vespre.
Durant el concert de celebració realitzat per Bellpuig Cobla també es va poder escoltar un repertori de sardanes dedicades l’Agrupació i al municipi de Mollerussa.
En el moment dels parlaments, l’actual president de l’associació, Joaquim Fabrés, acompanyat de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona i de la vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach, va destacar la contínua activitat que ha desenvolupat l’agrupació amb una menció especial per l’any 2016. Durant l’acte també es va presentar el llibre ‘Present passat i futur. 75 anys’ de l’Agrupació escrit pe Dolors Torra i basat amb l’arxiu fotogràfic de l’agrupació obra de Josep Pons. L’acte també va tenir una mirada cap al futur, un futur que pel president de l’agrupació passat pel suport de les administracions.

El concert també va servir per retre homenatge a tots els presidents de l’associació i diverses personalitats relacionades amb el món sardanista de Mollerussa. La celebració va començar al migdia amb una ballada de sardanes a la Plaça Major de la capital del Pla d’Urgell amenitzada per la cobla Jovenívola d’Agramunt. Els actes commemoratius continuaran el pròxim mes de setembre quan se celebraran els vint-i-cinc anys de l’estrena del monument de la sardana

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.