L’Agrupació Sardanista de Mollerussa inicia l’any del seu 75è aniversari amb l’activitat aturada per la Covid

L’Agrupació Sardanista de Mollerussa ha iniciat l’any del seu 75è aniversari amb il·lusió, però sentint també que les restriccions per contenir la Covid-19 “maltracten” el món sardanista. Quan just fa un any de la darrera ballada que va organitzar a la ciutat, l’entitat es troba amb l’activitat totalment aturada a causa de les mesures vigents aprovades pel Govern, que prohibeixen específicament les activitats de cultura popular i tradicional.

Concretament, l’Agrupació va haver de reprogramar el concert de Reis per al pròxim dia 31, però la celebració d’aquest penja d’un fil. De fet, aquesta és l’únic acte que l’entitat té previst a curt termini després que tan sols n’hagi organitzat tres, tots en format concert, des del març passat. Per tot plegat, perceben que la manca d’activitat està endormiscant part dels seus 212 socis i això farà que “costi molt” arrencar de nou.

Malgrat tot, la junta directiva de l’entitat es reunirà pròximament per definir les activitats que duran a terme amb l’objectiu de celebrar els 75 anys i mantenir viu l’esperit sardanista a la ciutat. En aquest sentit, seguiran treballant per fomentar la sardana entre els escolars.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.