L’Agrupació Sardanista Mollerussa inicia les ballades d’estiu

L’Agrupació Sardanista de Mollerussa ha estrenat aquest dijous les ballades d’estiu, també anomenades ballades a la llum de la Lluna, una activitat que s’emmarca dins del programa “Les nits d’estiu” que promou l’Ajuntament de Mollerussa.

El Passeig de la Sardana ha acollit la primera de les vuit cites que es portaran a terme durant els mesos de juliol i agost. L’acte s’ha iniciat a dos quarts de 10 de la nit amb so digital, i ha reunit més d’una cinquantena de participants i espectadors que han gaudit de la passió per la sardana.

Les ballades seran itinerants durant el mes de juliol, i la següent cita serà el pròxim dijous 12 a la plaça dels Països Catalans. La setmana següent, el dijous 19, la ballada tindrà lloc al Pati de l’Escola de Música. L’últim dijous del mes de juliol hi haurà descans, ja que l’endemà, el divendres 27, es realitzarà el concert de música per a cobla.

Per altra banda, durant l’agost, les ballades es portaran a terme cada dijous del mes al carrer Ciutat de Lleida, amb servei de bar a càrrec de l’Amistat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.