L’Agrupament Escolta Cal Met estrena la nova seu en el primer dels actes de celebració del 50è aniversari

inauguració seu escoltes 1

  • L’Ajuntament de Mollerussa ha remodelat l’antic Musicland amb un pressupost de 290.400 euros per acollir els nous usos d’aquest equipament municipal

L’Agrupament Escolta Cal Met ha estrenat ja la nova seu a les dependències remodelades a l’antiga discoteca Musicland. Ho va fer aquest dissabte passat, aprofitant l’inici de l’activitat, en el primer dels actes de celebració del seu 50è aniversari, el qual va tenir lloc a l’antiga pista d’estiu exterior i va congregar nombroses famílies usuàries de la instal·lació.

L’acte va comptar amb els parlaments per part de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que va tenir paraules d’agraïment per als germans Freixes-Badia per la donació que van fer de l’edifici a l’Ajuntament de Mollerussa, el qual s’ha fet càrrec de les obres d’adequació de l’equipament per convertir-lo en seu dels escoltes. També van parlar el cap local, Eloi Reñé, i el comissari de la demarcació nord-occidental, Lluc Morgades.

inauguració seu escoltes

L’adequació de l’edifici, que ha comptat amb un pressupost de 290.400 euros dels quals 90.000 han estat subvencionats per la Diputació de Lleida, ha suposat la reforma interna de l’edifici, que té una superfície de  946 metres útils, dels quals 809 s’han destinat a dependències de l’Agrupament escolta Cal Met mentre que la resta s’habilitaran, en una segona fase, com a sala polivalent per a actes de petit format i també un magatzem. Pel que fa a les dependències dels escoltes, a banda de les set sales per a les diferents branques, s’ha habilitat també una petita cuina i s’han adequat serveis per a persones amb mobilitat reduïda. Així mateix, cal recordar que quan al 2017 es va dur a terme la substitució de la coberta existent de plaques de fibrociment per una de nova de panells de sandvitx, ja es van edificar tres patis de llums coberts per dotar les dependències de llum i ventilació natural.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.