L’Ajuntament activa un telèfon per coordinar l’ajuda a persones vulnerables afectades per les mesures preses

Ajude(M)ollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa ha activat un servei per assistir a les persones vulnerables, ja siguin persones grans o col·lectius de risc, afectades per les mesures adoptades per la Generalitat amb l’objectiu de prevenir l’expansió del coronavirus. La voluntat és coordinar l’ajuda que aquest col·lectiu pugui necessitar i fer-ne les derivacions als serveis adequats sempre aplicant els protocols vigents per tal d’evitar riscos de contagi. Per això, es posa a disposició de les persones que ho necessitin un telèfon directe i és el 676 289 571.

Amb aquest nou servei, batejat com Ajude(M)ollerussa, es pretén també canalitzar totes les accions de voluntariat que puguin sorgir per garantir que responguin als protocols sanitaris actuals adoptats per la Generalitat. Per això, es fa una crida perquè aquelles persones que vulguin fer tasques de voluntariat es posin en contacte també amb l’Ajuntament a través d’aquest telèfon.

Aquest nou servei se suma també a les mesures adoptades dins el Pla de Protecció Civil de Mollerussa activat el passat dimecres per afrontar, també en l’àmbit municipal, el control de l’expansió de la malaltia. Cal recordar que dijous passat ja es va activar un canal de Telegram amb el següent enllaç https://t.me/ajmollerussa per tal de mantenir informada a la ciutadania, un canal que se suma als mitjans de comunicació habituals com són la pàgina web www.mollerussa.cat  i les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.