L’Ajuntament comença a repartir vinils per a marcar les distàncies de seguretat a prop de 600 activitats comercials

senyaletica

L’Ajuntament ha començat avui mateix a repartir entre les activitats comercials de la ciutat vinils adhesius per terra per a assenyalar les distàncies de seguretat. El repartiment del material, que duu el logotip municipal i la llegenda de seguretat, es fa porta a porta a través de voluntaris del programa Ajude(M)ollerussa i Creu Roja i està previst que la campanya arriba als prop de 600 negocis comercials, de serveis i recreatius que estan oberts a la ciutat.

També a partir d’aquesta tarda es reprèn l’activitat amb cita prèvia la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, la qual ja ha estat condicionada per donar el servei al públic amb les mesures de seguretat decretades per la Fase 1 que contempla, entre altres, que tot el material retornat estigui 14 dies en quarantena abans de tornar a ser prestat.  Així mateix, avui ja s’han començat les tasques de desinfecció dels parquímetres de zona blava que entraran en funcionament de nou a partir de dimecres, després que se suspengués el servei arran de la situació d’alerta.

biblio oberta 2

Aquesta informació s’ha donat a conèixer a la reunió del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, on també s’han actualitzat les dades mèdiques. Així s’ha informat que actualment hi ha 62 casos positius, cap d’ells hospitalitzat, mentre que són 10 les persones que han perdut la vida a causa del virus i pugen a 19 les que han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de Mollerussa.

Pel que fa al control del seguiment de les mesures de confinament a la via pública, la Policia, juntament amb els Mossos d’Esquadra, ha intensificat aquest cap de setmana els controls en espais enjardinats i places, sobretot en horari nocturn amb l’objectiu de vetllar perquè es respectin les franges horàries establertes per a les sortides permeses durant la Fase 1, que és a la que encara es troba Mollerussa.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.