L’Ajuntament comença el manteniment dels pavellons i de les piscines d’estiu per estar preparats quan es pugui obrir

piscina

L’Ajuntament ja ha començat des d’avui tasques de manteniment als pavellons municipals i també al recinte de les piscines d’estiu per tal deixar preparats aquestes equipaments per poder-los obrir al públic quan així es disposi. Així mateix, també s’ha obert avui l’Arxiu Comarcal del Pla d’Urgell on hi ha l’Arxiu Municipal de Mollerussa. No obstant això, encara que el fet d’entrar a la Fase 1 en permet l’obertura, equipaments com la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, el Museu de Vestits de Paper o el Teatre L’Amistat encara romandran tancats seguint recomanacions tant de la Generalitat com també el criteri de necessitat.

Pel que fa al mercat setmanal, el pròxim dimecres es continuarà fent encara amb les mateixes condicions que la setmana passada. D’aquesta manera, només hi haurà 25 parades de producte fresc, planter i alimentació dins un perímetre delimitat que ocuparà les places de l’Ajuntament, del Pla d’Urgell i Major.

Així s’ha informat en la reunió periòdica del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, on s’han actualitzat les dades mèdiques pel que fa al nombre de casos positius registrats que han patit un repunt comptabilitzant-se 45 persones. També cal destacar que ja són 9 les persones han perdut la vida a causa del virus mentre que 16 han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de Mollerussa.

Pel que fa al control del seguiment de les mesures de confinament a la via pública, la Policia Local  ha hagut d’aixecar un total de 6 actes des del passat dijous i també s’han realitzat nombrosos avisos a la ciutadania perquè respectin les franges horàries per a les sortides permeses. Així mateix, des d’avui s’ha fet un control informatiu a tots establiments comercials, que ja poden obrir sense necessitat de cita prèvia, així com als de restauració i cafeteries que han obert les terrasses, per tal que compleixin amb les normatives establertes pel que fa a les distàncies i a les mesures de desinfecció.

Pel que fa al programa Ajude(M)ollerussa, a dia avui s’han dut a terme un total de 537 accions directes per part del voluntariat que en forma part, havent-se constatat un descens de les sol·licituds a mesura que s’avança en la desescalada. Per aquest motiu, a partir de la setmana entrat ja no s’oferirà el servei d’àpats a domicili que fins avui ha repartit un total de 267 menús, 118 dels quals han estat subvencionats per l’Ajuntament.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.