L’Ajuntament comença les obres del carrer Acadèmia

carrer acadèmia 1

L’Ajuntament ha començat ja aquesta setmana les obres de millora del carrer de l’Acadèmia, incloses dins el Pla de Barris de reforma del centre urbà. Els treballs, que van ser adjudicats a Romà Infraestructures i Serveis, SAU, tenen un pressupost de l’obra de 130.797 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució és de tres mesos i mig.

 

Les obres, que també inclouen la reforma del clavegueram, contemplen reurbanitzar el carrer amb un paviment de plataforma única per tal de donar prioritat al vianant tot i mantenint la circulació de vehicles a una velocitat màxima de 20 km/h.

 

Pel que fa a l’enllumenat, també és previst que aprofitant les obres i com una millora tècnica en el projecte, es canviïn també les làmpades de vapor de sodi per 7 punts de llum amb braços murals de LEDS amb l’objectiu de potenciar l’estalvi energètic.

 

D’altra banda, les obres de millora de les dues places centrals del nucli urbà, la de l’Ajuntament i la de Manuel Bertrand, segueixen a bon ritme. En el cas d’aquesta darrera, aquest final de setmana s’està treballant ja en les obres del col·lector, que han de resoldre els problemes d’acumulació d’aigua en episodis de grans aiguats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.