L’Ajuntament concentrarà al Pavelló Firal el dispositiu per a les eleccions del 14F per millorar el control i la seguretat

EXTRA_Taules

L’Ajuntament de Mollerussa ja ha enllestit el dispositiu per a la celebració de les eleccions del 14F amb l’objectiu d’afavorir un millor control de les mesures de seguretat i de prevenció de la Covid-19. Per aquest motiu, ha optat per concentrar al Pavelló Firal les 11 meses dels 3 col·legis electorals que hi ha a la ciutat dibuixant diferents circuits ben delimitats per evitar aglomeracions.

Pel que fa a la ciutadania que habitualment vota a les 4 meses de l’Escola Municipal de Música, es prepararà el Pavelló Verd amb una ruta marcada d’accés i una altra de sortida per afavorir la mobilitat. El mateix es farà amb les persones que voten habitualment a les 5 meses del col·legi La Salle i les que ho fan en les dues del col·legi El Carme. En aquests dos casos, s’ubicaran al Pavelló Pla d’Urgell però amb portes d’accés i de sortida clarament diferenciades.

Per afavorir les mesures de mobilitat interna i de seguretat, es comptarà amb la col·laboració de 12 persones auxiliars entre personal contractat i voluntaris de Protecció Civil que donaran suport als 16 funcionaris municipals que treballaran en el funcionament del dispositiu. Totes aquestes persones així com els membres de les meses electorals escollides en sorteig comptaran amb tot el materials de protecció necessari per poder dur a terme la seva funció amb seguretat.

També es col·locaran diferents punts de distribució de gel hidroalcohòlic durant tot el recorregut i pel que fa a les cabines, s’ubicaran de tal manera que no sigui necessari l’ús de cortines i evitar així contactes innecessaris. Així mateix, s’ha previst un punt informatiu central a peu de carrer a l’entrada del Pavelló Firal i d’altres de complementaris en cada un dels accessos per orientar a la ciutadania cap a la mesa on li toca dipositar el vot.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.