L’Ajuntament constata un nou repunt de casos i demana més responsabilitat i conscienciació a la ciutadania

termòmetre 2

L’Ajuntament ha tornat a constatar un nou repunt de casos i ha passat dels 47 registrats dijous passat als 57 que s’han informat avui durant la reunió del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, sent la franja d’edat dels nous casos també la que se situa entre els 25 i els 45 anys.  Per aquest motiu, des del consistori s’insisteix a demanar a la ciutadania una major responsabilitat i conscienciació a l’hora de respectar les franges horàries així com les mesures de distanciament i seguretat recomanades i l’ús de la mascareta quan no sigui possible de complir-les. Malgrat aquest repunt i el fet que es tracti d’una situació generalitzada associada a les mesures de relaxació del confinament i la progressiva desescalada, Mollerussa continua sent una de les capitals de les Terres de Lleida amb menys casos positius.

Quant a la resta de les dades mèdiques, que s’han exposat a la reunió es mantenen en 9 les persones que han perdut la vida a causa del virus i també les 16 que han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de Mollerussa. Una altra de les dades significatives és que ja s’han curat les dues persones residents que estaven aïllades en un centre residencial de la ciutat, per la qual cosa a hores d’ara no hi ha cap cas positiu en cap dels tres equipaments d’aquestes característiques amb què compta la ciutat.

Pel que fa al control del seguiment de les mesures de confinament a la via pública, la Policia Local  ha hagut d’aixecar 8 actes més durant aquest cap de setmana, sobre tot en horari nocturn per incompliment de les franges horàries. Així mateix, durant el cap de setmana també s’han reforçat els controls informatius amb patrulles conjuntes entre Policia Local i Mossos d’Esquadra en les terrasses obertes per tal que es compleixin les mesures establertes per a la seva obertura, igualment que els establiments comercials que ja estan oberts sense necessitat de cita prèvia.

Pel que fa a l’Ajuntament,  a partir d’avui s’han incrementat les mesures de seguretat en l’accés al consistori amb l’entrada en funcionament d’una càmera termogràfica per a mesurar la temperatura dels usuaris dels serveis municipals.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.