L’Ajuntament convoca el 3r Concurs d’Aparadors per promocionar el Concurs de Vestits de Paper

L’aparador guanyador de l’any 2014.

L’Ajuntament de Mollerussa ha convocat el tercer Concurs d’Aparadors que té com a temàtica la promoció del Concurs Nacional de Vestits de Paper. El concurs promou que els participants engalanin els aparadors dels seus establiments des del 15 de novembre al 12 de desembre amb motius que ajudin a la promoció dels vestits de paper. Els premis consistiran en un primer de 500 euros i un segon de 200.

El jurat, que valorarà l’originalitat, l’impacte comercial i la qualitat artística, estarà format per 3 persones vinculades a l’organització del concurs i al món del paper i el disseny. La visita per tal de puntuar els participants s’efectuarà els dies 26 i 27 de novembre d’11 del matí a 1 del migdia, segons especifiquen les bases que es poden consultar a través de la pàgina web municipal www.mollerussa.cat  Les inscripcions per participar en aquest concurs són gratuïtes i es poden formalitzar per correu electrònic a aparadors@mollerussaciutat.com

Cal recordar que en la segona edició del concurs va guanyar el primer premi la perfumeria PerfumHada mentre que la gelateria Swett Spoon es va endur endut el segon premi.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.