L’Ajuntament convoca un concurs de pintura mural per embellir el mur de L’Amistat del carrer Ciutat de Lleida

L’Ajuntament de Mollerussa convoca un concurs de pintura mural amb la finalitat d’embellir el mur extern de la cafeteria de L’Amistat que dóna al carrer de la Ciutat de Lleida. Actualment, aquest espai està en obres dins el Pla de Barris per a esdevenir una zona d’ús exclusiu per a vianants. La convocatòria està dotada amb una premi de 3.000 euros amb el qual es vol atraure artistes que vulguin participar-hi amb la seva obra.

El mur té unes dimensions aproximades de 27 metres d’amplada per 9 d’alçada i les portes i finestres de la cafeteria també formaran part del mural que es pinti, segons les bases del concurs, que dóna com a termini per a presentar les propostes el proper 3 d’abril.

Pel que fa a la tècnica és lliure i les propostes hauran de ser originals i inèdites, tot i que no s’admetran treballs que tinguin contingut polític, xenòfob o qualsevol altre aspecte que atempti contra la dignitat de les persones. Les bases del concurs es poden consultar a través de la pàgina web municipal www.mollerussa.cat

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.