L’Ajuntament de Mollerussa adjudica el condicionament de quatre zones d’aparcament públic per millorar-ne el ferm

El pàrquing de l’Avinguda de Negrals, un dels que es condicionaran. FOTO: Mollerussa Televisió.

 

L’Ajuntament de Mollerussa ha adjudicat, a través de la Junta de Govern, les obres de condicionament i pavimentació de quatre zones d’aparcament municipal amb la finalitat de regularitzar-ne el ferm i millorar l’evacuació de les aigües que sovint es queden acumulades quan plou. Així ho ha explicat l’alcalde Marc Solsona, el qual ha dit que les millores s’han adjudicat a Romà Infraestructures i Serveis SAU per un pressupost de 34.741 euros i els treballs tindran un termini d’execució d’un mes.

En concret, les zones en les quals s’actuarà són l’aparcament del carrer de Ponent, cantonada amb el de Domènec Cardenal, el de l’avinguda de Negrals, el del carrer de l’Acadèmia i el de l’avinguda de Catalunya. Es tracta de finques particular que han estat cedides a través d’un conveni a l’Ajuntament per tal que les habiliti com a aparcaments públics. Val a dir que en concret aquests 4 aparcaments, tres dels quals ja estan en actiu, ofereixen gairebé 150 places d’aparcament gratuït en zones properes al centre.

Així mateix, un altre dels acords de la darrera Junta de Govern ha estat la contractació de les obres que tenen per objecte l’obertura de tres portes d’emergència al Pavelló Pla d’Urgell. El contracte s’ha adjudicat a Garrofé SAU per 13.483 euros i tenen un termini d’execució de dues setmanes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.