L’Ajuntament de Mollerussa ajuda a la reinserció d’11 persones oferint-los pràctiques en tasques de jardineria

ASSOCIACIÓ TALMA

  • Signa un conveni de col·laboració amb l’Associació Talma que promou un programa social per afavorir la integració laboral als participants

L’Ajuntament de Mollerussa comptarà al llarg del pròxim mes amb la col·laboració d’11 persones del Pla d’Urgell, sis dones i cinc homes, que participen d’un programa social de l’Associació Talma, ubicada a Juneda però amb desplegament a Mollerussa,  i que s’ocuparan de fer tasques de suport a la brigada i també en jardineria tant en zones verdes de la ciutat com en centres escolars i en espais esportius.

Per dur a terme la col·laboració, s’han signat un conveni amb aquesta entitat de servei i suport a les persones que té per objectiu afavorir la integració social i laboral dels participants del programa Mesures Actives Inserció Social (MAIS) que promou l’entitat, la qual davant la situació de pandèmia s’ha trobat amb dificultats per promoure les pràctiques en empreses privades com fins ara i ha demanat la col·laboració del consistori. L’objectiu és que aquestes persones puguin fer pràctiques en un entorn laboral real desenvolupant tasques que no requereixen ni qualificació ni titulació concretes.

La col·laboració, que es pot ampliar a partir del pròxim any, s’ha iniciat avui amb el repartiment del material i la distribució de tasques entre els participants en les pràctiques, que a la via pública aniran identificats amb una armilla reflectant amb el logotip de l’Ajuntament de Mollerussa. També se’ls ha ofert formació en mesures de seguretat laboral per prevenir la Covid19.


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.