L’Ajuntament de Mollerussa ajuda a la reinserció de 16 persones del Pla d’Urgell oferint-los pràctiques en tasques de jardineria

Els participants inicien el seu treball avui, gràcies al conveni de col•laboració amb l’Associació Talma que promou la integració laboral

L’Ajuntament de Mollerussa compta al llarg del mes de desembre amb la col·laboració de 16 persones del Pla d’Urgell que participen d’un programa social de l’Associació Talma, ubicada a Juneda però amb desplegament a Mollerussa. Dels participants, tres faran tasques de suport a les escoles Pompeu Fabra, Ignasi Peraire i Siloé, un farà de reforç als equipaments esportius i la resta s’incorporaran a les tasques de jardineria.

Per dur a terme la col·laboració, s’han signat un conveni amb aquesta entitat de servei i suport a les persones que té per objectiu afavorir la integració social i laboral dels participants del programa Mesures Actives Inserció Social (MAIS) que promou l’entitat, la qual des de l’any passat compta col·laboració del consistori. L’objectiu és que aquestes persones puguin fer pràctiques en un entorn laboral real desenvolupant tasques que no requereixen ni qualificació ni titulació concretes.

La col·laboració s’ha iniciat avui amb el repartiment del material i la distribució de tasques entre els participants en les pràctiques, que a la via pública aniran identificats amb una armilla reflectant amb el logotip de l’Ajuntament de Mollerussa.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.