L’Ajuntament de Mollerussa aprova el projecte del gimnàs de l’escola Ignasi Peraire

L’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat el projecte del gimnàs de l’escola Mestre Ignasi Peraire, amb un pressupost final de 194.000€. Un projecte que es troba en la seva fase inicial, però que respondrà a les necessitats més urgents del centre.

El gimnàs disposarà de 600 metres quadrats de pista i es situarà al costat de l’equipament esportiu Cruyff Court. L’estètica de l’edifici s’ha cuidat perquè l’impacte que tingui en el paisatge sigui el més agradable possible amb un mínim de disseny.

El finançament del projecte és realitza amb la voluntat de l’ajuntament, que hi destina 100.000€, juntament amb el departament d’ensenyament que hi col·labora amb 45.000€, i la resta es cobreix amb un Pla Únic d’Obres de Serveis.

Independentment de si ensenyament tira endavant la seva aportació, el consistori licitarà al setembre, i decidirà si l’obra és plurianual, ja que considera que la construcció no es pot endarrerir més.

Amb aquest nou espai, l’escola ho podrà utilitzar tant per uns usos esportius com també per sala d’actes, segons les seves necessitats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.