L’Ajuntament de Mollerussa aprova el projecte per construir 88 nous nínxols dels quals ja estan reservats quasi la meitat

ninxolsL’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat el projecte bàsic i d’execució per a la construcció de 88 nínxols nous a la part nova del cementiri que suposa un import total de 73.915 euros. Per poder finançar-ne la construcció, des del consistori ja es va fer un oferiment públic el passat mes de febrer que va finalitzar a l’abril amb la reserva de gairebé la meitat de l’oferta, en concret 42 nínxols.

Aquesta fase forma part del projecte d’ampliació que ja es va començar ara fa tres anys i que va comportar l’edificació de 128 nínxols del total de 432 previstos. En total, s’ofereixen 64 nínxols i 24 nínxols més en columnes úniques, de les quals ja se n’han reservat 5 de les 6 que hi ha disponibles. Els imports d’aquestes concessions oscil·len entre els 600 euros de la quarta fila, la menys sol·licitada, i els 1.900 de la segona fila, que és la que més es demana. El preu de la columna única és de 5.500 euros.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.