L’Ajuntament de Mollerussa aprova el projecte per convertir l’antic Musicland en seu dels escoltes

L’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat en acord de la Junta de Govern el projecte bàsic i d’execució de reforma i redistribució de l’edifici de l’antiga discoteca Musicland per habilitar-lo com a dependències de l’Agrupament Cal Met i altres entitats del municipi. El projecte s’anirà executant per fases i té un pressupost total de 491.325 euros. El consistori ha habilitat partida per dur a terme la primera fase, pressupostada en 224.968 euros. Abans de licitar aquesta primera actuació, des del consistori s’està treballant amb els escoltes, els quals seran els principals beneficiaris de l’obra, per definir la seva participació en el projecte i determinar la manera de tirar endavant la segona fase, valorada en 97.939 euros i que no compta amb pressupost per a enguany.

Per tal que puguin dur-se a terme activitats destinades a ús públic, cal realitzar les dues primeres fases del projecte. La tercera fase té un pressupost de 168.418€.

Les obres que inclouen aquest projecte consisteixen en la reforma interna de l’edifici, que té una superfície de  946 metres útils, dels quals 809 es destinaran a dependències de l’Agrupament escolta Cal Met mentre que la resta serà per a diferents associacions i entitats de la localitat.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.