L’Ajuntament de Mollerussa aprova la designació de la plaça 1 d’Octubre

Al ple ordinari celebrat aquest dijous, l’Ajuntament de Mollerussa va aprovar la designació de la plaça de davant del Teatre de l’Amistat com a Plaça de l’1 d’Octubre, amb els vots a favor de l’equip de govern (PDeCat) i del grup municipal ERC. La idea del nomenament de la Plaça 1 d’Octubre va sorgir de l’Assemblea Nacional Catalana i dels CDR de Mollerussa i del Pla d’Urgell, els quals van reunir més de 250 signatures a favor de la iniciativa.

El PP va votar en contra i el PSC es va abstenir, al·legant que el nom de la plaça ha de ser representatiu per tothom i no només per a una part de la població.

El portaveu d’esquerra, Engelbert Montalà, va voler remarcar la importància que van tenir els fets ocorreguts l’1 d’Octubre.

D’altra banda pel que fa als comptes generals de l’exercici corresponent al 2017, el grup municipal PDeCat i ERC van aprovar-los tot i l’abstenció del PP i del PSC.

Des del partit republicà van presentar una moció per emprendre un projecte que promogués la mobilitat segura i sostenible, la qual va ser aprovada per unanimitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.