L’Ajuntament de Mollerussa celebra l’últim Ple del mandat 2015-2019

darrer ple 1

  • Els portaveus dels grups municipals, dos dels quals no repetiran, han tingut torn de paraules per tancar una etapa política que acaba

L’Ajuntament de Mollerussa ha celebrat a darrera hora del matí l’últim Ple del mandat 2015-2019 amb un únic punt a l’ordre del dia: l’aprovació de l’acta del darrer Ple. Tot i amb això, l’alcalde de la ciutat en funcions, Marc Solsona, ha donat la paraula als portaveus dels 4 grups polítics representants al consistori, dos dels quals no repetiran en el proper mandat, que s’iniciarà el pròxim 15 de juny amb el Ple de constitució que tindrà lloc a les 11 del matí.

És el cas del portaveu del grup PdeCat-Demòcrates, Josep Simó, i de la portaveu del PSC, Teresa Ginestà. Simó, que ha desitjat encerts als regidors entrants i ha felicitat al consistori sortint per la feina feta, ha volgut destacar el fet que al llarg del mandat “el sentit comú s’ha imposat a la política de partits”.  Per la seva banda, Ginestà, qui ha dit que deixava enrere 30 anys de dedicació política a la ciutat, ha assegurat que ha estat un honor representar la ciutadania amb “actitud constructiva treballant sempre per les persones”. També s’ha referit a “l’etapa curta però intensa” en què va ser alcaldessa de la ciutat i ha volgut agrair la feina dels treballadors i treballadores públics que “van ajudar a què els projectes que es van impulsar arribessin a bon port” així com també la de tots els regidors i regidores amb les que ha compartit tots aquests anys “l’esperit de servei públic”.   Per la seva banda, el portaveu del PP, Joan Simeón, ha agraït la feina feta pels regidors sortints i ha desitjat encerts als entrants. El portaveu d’ERC, Engelbert Montalà, per la seva part, ha volgut agrair “tot el que ens han ensenyat els regidors i regidores sortints”, els quals “han dedicat una part important de la vida a treballar per la ciutat i cal reconèixer-ho”.

darrer ple

L’alcalde en funcions, Marc Solsona, ha tancat la darrera sessió plenària agraint la feina feta al llarg del mandat pels 17 regidors representats amb els que “s’ha trobat els espais de consens necessaris per transformar la ciutat” i reconeixent que al llarg dels darrers 4 anys hi ha hagut molts encerts però també errors. També ha tingut paraules per als regidors de l’equip de govern que no repetiran mandat (Josep Simó, Josep Lavin, Mònica Segués, Imma Casanella i la Griselda Soteras) als quals ha dit que “la victòria del dia 26 també és vostra perquè és un reconeixement a la feina feta aquests 4 anys”. Així mateix, també ha volgut acomiadar especialment a la portaveu del PSC, Teresa Ginestà, i a la regidora d’ERC, Montse García, que tampoc formaran part del Ple en el proper mandat. Val a dir que la regidora d’ERC ha retornat les insígnies de representació municipal, la venera i el pin de la ciutat, al finalitzar el Ple tal i com es van comprometre en el seu dia.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.