L’Ajuntament de Mollerussa compra set parades del Mercat Central amb l’objectiu de revitalitzar-lo

Revitalitzar l’actual Mercat Central de Mollerussa és un dels objectius que té sobre la taula el consistori de la capital del Pla d’Urgell, que ha adquirit, per 57.000 euros, set parades, dos càmeres i un magatzem. Ara per ara, dins el recinte només hi ha quatre botigues en actiu i els plans de futur són els de tornar a generar-hi activitat, encara que aquesta no sigui explícitament la de mercat. En aquest sentit, una de les idees és potenciar l’equipament com a espai gastronòmic.

L’alcalde de la ciutat ho ha anunciat en el marc de la conferència “Mollerussa, avui”, en la que també ha parlat de l’evolució positiva, en el que portem d’any, d’obertura de nous negocis. D’aquesta manera, ha dit que en aquest 2016 s’han iniciat 21 activitats i, per contra, han tancat 9. Una xifra que contrasta amb la d’anys anteriors on el saldo acabava sent de zero.

Pel que fa a la promoció econòmica i turística també ha avançat que aquesta tardor es posarà en marxa un nou paquet anomenat Forfait d’Aventura que servirà per potenciar les activitats que es desenvolupen a l’entorn del Parc de la Serra. Consistirà d’un vol en avioneta, un passeig a cavall i poder ser el copilot d’un cotxe d’autocròs.

En el marc de la xerrada, a la qual han assistit prop de 300 persones, també s’han respost els dubtes i inquietuds dels veïns. El periodista Oriol Bosch ha estat l’encarregat de traslladar les preguntes i comentaris a l’alcalde, bona part de les quals han tingut a veure amb problemes d’incivisme i deficiències detectades a la via pública.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.