L’Ajuntament de Mollerussa comptarà amb un pressupost de 12,6 milions d’euros per al 2017

L’Ajuntament de Mollerussa tindrà al 2017 un pressupost de 12,6 milions d’euros. Es tracta d’un 5,33 per cent més que enguany, provinent de l’augment dels ingressos previstos per part d’altres administracions. Aquests comptes, que es debatran en el proper ple municipal de l’1 de desembre, seran els primers que no estaran lligats als requeriments del pla d’ajust de l’Estat, que es liquidarà quatre anys abans del marge que s’havia establert.

Per primer cop, el pressupost preveu una dotació econòmica per articular un viver d’empreses aprofitant els locals buits del centre urbà i una altra per desenvolupar el projecte Mollerussa SmartLab. També s’hi destinaran recursos a la candidatura dels Vestits de Paper com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco i a les polítiques que surtin de la Taula Social Municipal. A més, hi haurà una partida per a poder dur a terme una consulta ciutadana sobre com ha de ser el centre urbà i es destinaran 110.000 euros a la renovació de les làmpades de vapor de mercuri de la ciutat.

Solsona ha explicat que la proposta de pressupostos ha estat entregada als grups de l’oposició per tal que aquests puguin estudiar-la i presentar-hi propostes abans de sotmetre-la a debat en el proper ple ordinari.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.