L’Ajuntament de Mollerussa confia poder estrenar el nou institut al setembre

L’Ajuntament de Mollerussa va iniciar  el passat mes de juny les tasques d’enderroc i d’adequació del terreny que ha d’acollir el nou institut del municipi. Aquest matí l’alcalde accidental de Mollerussa, Pere Garrofé, i la regidora d’Educació, Dolors Bargalló han visitat les obres on ja s’ha acabat la primera fase que contemplava l’estructura dels fonaments i on es preveu que a partir de demà s’iniciï la instal·lació dels 23 mòduls que conformaran el centre.

Aquesta tasca, que està dividida en tres fases, hauria de finalitzar el proper 28 d’agost, per tal que el curs es pugui iniciar amb normalitat el 12 de setembre.

Un cop finalitzi aquesta tercera fase d’instal·lació dels mòduls, que contemplen el muntatge del mòdul d’accés i el de professorat, el consistori procedirà a les tasques d’asfaltatge i d’urbanització exterior.

El curs vinent el centre comptarà amb els cursos de 1r i 2n d’ESO amb dues línies cadascun. Fins al 2021 hi ha tres fases d’actuació més que preveuen l’adequació de nous cursos que dependran de la demanda que hi hagi per part de l’alumnat. El terreny que ocupa una superfície de 7.000 metres quadrats comptarà també amb una pista de bàsquet i una pista pavimentada de futbol sala.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.