L’Ajuntament de Mollerussa congelarà els impostos i les taxes per al 2019

L’Ajuntament de Mollerussa congelarà els impostos i les taxes municipals de cara a l’any vinent després que en el curs passat es rebaixés un 0,71% l’impost sobre els béns immobles. Així ho ha anunciat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que també ha afegit, que la congelació de les ordenances fiscals no apareixerà com a punt de l’ordre del dia en el ple ordinari d’aquest dijous.

Tanmateix, en el ple si que es debatrà una modificació de crèdit de 587.335 euros que dota el Pla d’Inversió 2017-2018 amb 382.855 euros més, dels quals, 358.335 euros s’esperen finançar amb les contribucions especials procedents de les obres del Pla de Barris. La resta de l’import total servirà per avançar el cànon per abocaments que reclama la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre i per ajustar despeses d’energia o conservació d’edificis.

Un altre punt a tenir en compte, serà la possibilitat de poder comptar amb la targeta de residents per estacionar en zona blava per als veïns del carrer del President Macià, en el tram que va des del carrer de Ferrer i Busquets fins al carrer de la Muralla. I també, la contractació d’un crèdit per un import de 700.000 euros per fer front a les obres al carrer Jacint Verdaguer, a la plaça Pla d’Urgell, i a la travessera del Domènec Cardenal, les quals es van afegir al Pla de Barris posteriorment a la contractació dels crèdits inicials.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.